Tantra masseur opleiding


opleiding tantra masseur

Tantra masseur opleiding

Opleiding

De tantra masseur opleiding  voor vrouwen en mannen (Tantra 1.0) bestaat uit minimaal 5 lessen van drie uren. De lessen worden verzorgd in Turnhout. Je leert de structuur en technieken om daarna intuïtief te masseren en later helemaal over te gaan in Flow. Als je volledig bent opgeleid behoor je tot de nieuwe generatie tantra masseurs die op termijn zelf opleiding kunnen geven. De kennis en vaardigheden zijn de laatste tweeduizend jaar mondeling overgedragen met praktische uitleg. De tantra massage opleiding wordt in Europa verzorgd door Martin.

De lesdelen en -dagen zijn verspreid over een langere periode. Zo is er voldoende tijd is om tussen de lessen te oefenen. Aansluitend kun je modulair ook Tantra 2.0, Edge en Bondage leren.

Tantra masseur opleiding inplannen?

Bel via WhatsApp 06  57 17 45 22 of stuur een bericht

Opbouw van de tantra masseur opleiding

De opbouw van de opleiding is eerst algemeen. Vervolgens gaan we meer specifiek kijken naar de verschillen tussen het mannen- en vrouwenlichaam. Hierbij is het belangrijk dat het verschil leert tussen aanraken en prikkelen met de ‘vingertoppen’. De opleiding wordt gegeven aan de hand van een leidraad. Aan het begin van elke les bespreken we wat we gaan doen. Aan het einde van de les leggen we het geleerde vast in tekeningen of beschrijving. Jij schrijft op wat je hebt geleerd, waardoor het geleerde beter blijft hangen.

opleiding tantra masseur

De genotsbarometer geeft de intensiteit weer.

Tantra massage opleiding individueel volgen

De tantra massage opleiding is individueel te volgen, dus geen groepslessen.

Mannen

Kom je als man de opleiding volgen, dan dien je een vrouwelijk model mee te brengen.

Tantra massage opleiding als koppel volgen

Als koppel is het belangrijk dat jullie beiden achter het volgen van de opleiding staan. Jullie gaan thuis heel veel op elkaar oefenen. Tijdens de opleiding leren jullie elkaars lichaam beter kennen. Hierdoor ontstaat een betere communicatie en vergroot de intimiteit. De opleiding wordt o.a. ook aanbevolen als aanvulling op de online relatietherapie van Your Love en andere relatietherapeuten.

Tarieven

Prijs per les is € 395,- inclusief BTW te betalen per les of vooraf op basis van een factuur.

tantra massage leren, cursus erotisch masseren,