Over Martin


tantraleraar martin

Kennismaken

Mijn naam is Martin, slank, blank, blauwe ogen, hetero, 1,90 cm lang en heb schoenmaat 46. Mijn wieg stond in Nederland en zo’n 30 jaar geleden kwam ik in aanraking met de Tantrische leefwijze. Het fascineerde me en ben me er in gaan verdiepen. Met als gevolg dat ik de halve wereld heb afgereisd om kennis te vergaren en verspreiden.

Opleiding

Mijn opleiding was zeer intensief. De ‘oude’ wijze mannen en vrouwen waar ik de kunst van tantrisch leven en masseren heb geleerd, o.a. in Thailand en India, hadden maar één doel en dat was de zuivere tantra (massage) aanleren. Ze leerden mij de Kasmirische wijze met het vrouwenlichaam als specialisatie.

Kennis delen

Kennisoverdracht en het geven van inzicht is belangrijk voor Tantrika’s (tantristen) en iedereen met interesse in tantrisch leven. Tantrische kennis wordt ook gebruikt in de relatietherapie zelfhulp van Your Love.

Tantrisch vrijen

Het boek Maithuna is inmiddels uitgegroeid tot de online cursus tantrisch vrijen, wat ik een aantal jaren geleden heb geschreven over tantrisch vrijen, wordt inmiddels gelezen over de hele wereld. Door dit boek leer je, op eenvoudige wijze, liefdevol tantrisch vrijen wat meerdere uren kan duren, ook voor beginners en singles. Het bevordert diepgang en intimiteit in je relatie (wordt vaak aanbevolen door relatietherapeuten). Door oefening beleef je als Maithuna-partners een tijd- en ruimteloze ervaring.

Veel koppels willen tantrisch vrijen leren, maar soms heeft een erectieprobleem oplossen op tantrische wijze de hoogste prioriteit.

Opleiding tantra massage

In mijn huidige ‘levensfase’ wil ik zoveel mogelijk mensen tantrisch leren masseren in de opleiding die bestaat uit minimaal 5 lesdelen. Het mooie van tantrisch masseren is dat jij heel veel over jezelf leert en door oefening volledig intuïtief in flow raakt als vorm van expressie.

Contact

Wil je nog meer van me weten, dan mag je altijd bellen, SMSen, Appen op 06 – 57 17 45 22 of een mail sturen.

Namasté, Martin

P.S. Wil je liever gemasseerd worden door een vrouw? Dat kan in Antwerpen bij mijn collega Rebecca.

Laatste update: