Tantra healing

Tantra healing

Tantra healing voor vrouwen

Tantra healing als aansluiting op gesprekken met therapeuten kan helpend zijn als traumaverwerking door zachte liefde volle aanraking. Er kan een moment komen in je verwerkingsproces waar praten je niet (meer) vooruit helpt. Tantra healing is eigenlijk de tantra massage voor vrouwen. In de massage leg ik de nadruk op de sacrale zone waar veel trauma’s zijn opgeslagen in de vorm van blokkades, mijn naam is Martin.

Tantra healing is geen wondermiddel

De aanraking in een tantra healing-sessie is geen wondermiddel. Je lichaam laat los wat jij op dat moment kan verwerken. Dit kan tot uiting komen in tranen, roepen, grote blijdschap en euforie, ook in de dagen na de sessie. Kleine slokjes water drinken na sessie helpt je om hoofdpijn te voorkomen. Doordat je lichaam loslaat wat jij kunt verwerken, kan het zijn dat er meerdere sessies nodig zijn verspreid over een langere periode.

Tantric healing, zoals deze vorm van traumaverwerking ook wordt genoemd, heeft al bijkomstig effect dat je weer in contact kunt komen met je lichaam.

Hoelang duurt het?

Een tantra healing sessie doe ik bij voorkeur in Turnhout, omdat de massageruimte is ingericht op een optimaal effect. In een 3,5 uur durende sessie (inclusief douchen voor- en achteraf) kom je helemaal tot rust. De muziek speelt zachtjes op de achtergrond (zonder muziek kan ook), de ruimte is lekker warm en jij mag gaan liggen op een zachte massagemat. Voordat je gaat douchen hebben we een kort gesprek waarin we het verloop van de massage bespreken en jij vragen kunt stellen.

Een sessie van 3,5 uur in Turnhout kost € 395,-

Afspraak maken?

Via WhatsApp kunnen een afspraak inplannen. Mijn nummer is: 06 57 17 45 22

P.S. Natuurlijk mag je ook vooraf al vragen stellen als je dit fijn vindt.