Huidhonger stillende massage


huidhonger stillende massage voor vrouwen

Huidhonger stillende massage voor vrouwen

Huidhonger stillende massage? In de praktijk te Turnhout (Belgisch/Nederlandse grens), aan huis of op hotel kan met een kasmirische tantra massage voor vrouwen. Je behoefte aan liefdevolle, tedere aanraking, door weinig of geen huidcontact, is heel menselijk en wordt huidhonger genoemd. Je huidhonger stillen kan door de liefde- en respectvolle aanraking van mijn handen, armen en de body to body elementen tijdens de tantra massage voor vrouwen, zonder dat er van jou iets verwacht wordt. En ondersteunt je zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect. Het is ‘zinderend’, je voelt dat je leeft!

In het kort: ‘Het draait om jou, er wordt niets van jou verwacht, jij mag genieten, je hoeft je niet in te houden en hoe meer je in overgave kunt gaan, des te intenser is de beleving…’

Je kunt me bellen of een berichtje sturen voor een afspraak via WhatsApp op mijn nummer  06 57 17 45 22

Heel af en toe komt het voor dat een massage op het laatste moment niet door kan gaan door ziekte of trieste familieomstandigheden. Je krijgt via de WhatsApp een bericht dat er een ‘Last Minute’ massage geboekt kan worden met € 50 korting.

Impressie

yoni massage

GA IK DIT DURVEN…?

Want ik ga me tijdens de ‘huidhonger stillende’ kasmirische tantra massage ga ik me toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man heeft alleen een hamamdoek om. 

De eerste stap:
Je stuurt me een e-mail of WhatsApp bericht.
Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet Martin er in het echt uit en wat ga ik voelen? Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten… We schudden elkaar vriendelijk de hand en de eerste zenuwen ebben weg. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan douchen.

Nadat jij je hebt afgedroogd ga je naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Je gaat al rustig op je buik liggen waarna ik binnenkom om een handdoek of Tibetaans laken over je rug te leggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantra muziek. Dan ga ik douchen, nadat ik de muziek op je gehoor heb afgestemd en tussendoor je chakra’s heb gebalanceerd met geluidstaafjes. Of als je liever geen muziek hebt kan dat ook, dan krijg jij het geluid van de stilte wat heel fijn kan zijn.

Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Vooraf verwijder ik het zijden laken of de handdoek, zodat jij een eerste gevoelssensatie ervaart. Je lichaam reageert direct vanaf de eerste aanraking, we zijn je huidhonger aan het stillen… Tijdens de massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Bondage massage

Uniek in Europa is de bondage huidhonger stillende massage op tantrische wijze, wat jou samen met de blinddoek een extreme gevoelssensatie geeft. Tijdens het eerste deel van de massage lig jij op je buik waarbij je handen en voeten vastgebonden zijn. Halverwege de massage maak ik je los en mag jij op je rug gaan liggen. Jij bepaalt of je ook in deze houding vastgebonden wilt worden.

Blinddoek

Tijdens de massage kun je ook geblinddoekt worden. Jij bepaalt of je dit wilt.

Stopwoord

Tijdens het gesprek voorafgaand aan je massage spreken we een stopwoord af. Dit is voor mij het teken om de bondage te verwijderen.

Edge

Net als de bondage is Edge toegevoegd aan de mogelijkheden. Aan het begin van de massage lig jij op je buik. Voordat ik massageolie op je rug aanbreng ga ik je lichaam extra ‘wakker’ maken door het combineren van de prikkeling met een Wartenberg wiel afgewisseld door de extreme zachtheid van een vossenstaart. Je zou kunnen zeggen dat we met het Wartenberg wieltje op een liefdevolle manier heel dicht tegen de grens aan komen van ‘pijn en fijn’ en met de vossenstaart bij de grens van ultieme zachtheid. De afwisseling geeft een bijzondere gevoelssensatie.

Na verloop van tijd ga je tijdens de massage op je rug liggen. Voordat er massageolie wordt aangebracht, ga ik de voorkant van je lichaam ‘wakker’ maken.

Het effect van Edge is dat de huidhongerstillende massage nog intenser wordt.

Locatie

Momenteel is de bondage massage eventueel gecombineerd met Edge alleen mogelijk in Turnhout.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief de reiskosten. Is de massage niet in de praktijk te Turnhout of bij jou thuis, dan boek jij een hotelkamer of huur je een kamer.

prijs huidhonger stillende massage

Betalen

Betalen van je huidhonger stillende massage bij voorkeur contant, maar als je persé met een bankkaart wilt betalen, kan dat op de volgende wijze:betalen huidhonger stillende massage

Jij bepaalt waar jij je huidhonger stillende massage voor vrouwen op tantrische wijze wilt ervaren.

mijn man raakt me niet meer aan

mijn man raakt me niet aan

Laatste update: