Huidhonger stillende massage


huidhonger stillende massage voor vrouwen

Huidhonger stillende massage voor vrouwen

Een huidhonger stillende massage voor vrouwen volgens kasmirische tantra in de praktijk te Turnhout, aan huis of op hotel? Je behoefte aan aanraking is heel menselijk. Huidhonger ontstaat doorgaans door een gebrek aan of te weinig huidcontact. Je huidhonger stillen kan door de liefde- en respectvolle aanraking van mijn handen, armen en de body to body elementen tijdens de tantra massage voor vrouwen.  Durf jij te genieten van een liefde- en respectvolle aanraking tijdens jouw huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen? Het ondersteunt je zelfzorg, zelfliefde en zelfrespect.

Tijdens de zomermaanden is het mogelijk om een kennismakingsmassage te boeken van 2 uur in Turnhout. Kosten slechts € 245.- inclusief BTW. Normaal minimaal 3,5 uur voor € 395,- inclusief BTW.

Wil jij je huidhonger stillen? Voor een afspraak kun je me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer 06  57 17 45 22

Je kunt er een ‘Vriendinnendag’ van maken… Waarbij jullie na elkaar worden gemasseerd.

Impressie

yoni massageDurf jij?

GA IK DIT DURVEN…?

Want ik ga me tijdens de ‘huidhonger stillende’ kasmirische tantra massage ga ik me toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man heeft alleen een hamamdoek om. 

De eerste stap:
Je stuurt me een e-mail of WhatsApp bericht.
Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet Martin er in het echt uit en wat ga ik voelen? Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten… We schudden elkaar vriendelijk de hand en de eerste zenuwen ebben weg. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan douchen.

Nadat jij je hebt afgedroogd ga je naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Je gaat al rustig op je buik liggen waarna ik binnenkom om een handdoek of Tibetaans laken over je rug te leggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantra muziek. Dan ga ik douchen, nadat ik de muziek op je gehoor heb afgestemd en tussendoor je chakra’s heb gebalanceerd met geluidstaafjes. Of als je liever geen muziek hebt kan dat ook, dan krijg jij het geluid van de stilte wat heel fijn kan zijn.

Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Vooraf verwijder ik het zijden laken of de handdoek, zodat jij een eerste gevoelssensatie ervaart. Je lichaam reageert direct vanaf de eerste aanraking, we zijn je huidhonger aan het stillen… Tijdens de massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Bondage massage

Uniek in Europa is de bondage huidhonger stillende massage op tantrische wijze, wat jou samen met de blinddoek een extreme gevoelssensatie geeft. Tijdens het eerste deel van de massage lig jij op je buik waarbij je handen en voeten vastgebonden zijn. Halverwege de massage maak ik je los en mag jij op je rug gaan liggen. Jij bepaalt of je ook in deze houding vastgebonden wilt worden.

Blinddoek

Tijdens de massage kun je ook geblinddoekt worden. Jij bepaalt of je dit wilt.

Stopwoord

Tijdens het gesprek voorafgaand aan je massage spreken we een stopwoord af. Dit is voor mij het teken om de bondage te verwijderen.

Locatie

Momenteel is de bondage huidhonger stillende massage alleen mogelijk in Turnhout.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief de reiskosten. Is de massage niet in de praktijk te Turnhout of bij jou thuis, dan boek jij een hotelkamer of huur je een kamer.

prijzen huidhongerstillende massage

Betalen

Betalen van je huidhonger stillende massage bij voorkeur contant, maar als je persé met een bankkaart wilt betalen, kan dat op de volgende wijze:betalen huidhonger stillende massage

Jij bepaalt waar jij je huidhonger stillende massage voor vrouwen op tantrische wijze wilt ervaren.